dfbf

Hvad gør den grønne laser på motorvejen?

Hvad gør den grønne laser på motorvejen?

Motorvejen er praktisk for folk at rejse, men vi ser ofte lastbilchauffører køre lange strækninger på motorveje, og når vi ser lastbiler i nærheden, vil vi overhale den eller holde os væk fra ham.Det er stadig ret farligt ved siden af ​​lastbilen.

 

trh

FIGUR 1

En af mine venner kørte førhen på motorvejen, og da han kørte den videre, så han en masse grønne lasere foran sig.På det tidspunkt gik han i panik og troede, at der skete noget stort forude, sænkede endda hastigheden på bilen, og fandt intet efter at have passeret forbi.Ting, men det er meget forundret.

Faktisk kan den grønne laser kaldes "anti-fatigue laser light", som bruges til at minde bilister om at være opmærksomme på sikkerheden, når de kører om natten og forhindre bilister i at køre trætte.

Disse laserlys vil stimulere førerens synsnerve gennem ændringer for at opnå en forfriskende effekt.Dens stråle lyser en lang afstand (rækkevidde op til 2 kilometer), og er generelt sat på en lige vejsektion.Den grønne laser er især mærkbar om natten.Den har to former: konstant lys og stroboskopisk, som effektivt kan stimulere førerens hjerne og spille en anti-træthedseffekt.

Fordi man kører på motorvejen, er vejen generelt jævn, og førerens handling er at finjustere rattet, hvilket er fint i kort tid, men det er nemt at blive søvnig i lang tid.

Det er ligesom de mange store lastbilchauffører, vi så på motorvejen.Faktisk er de alle trætte af at køre.Der er ingen måde, det er for livet.Derfor vil færdselspolitiet opsætte disse grønne laserlys på nogle vejstrækninger for at opfriske dem og advare dem.Har brug for et hvil.

Faktisk bruges ikke kun denne form for forfriskende udstyr på motorveje, men også stroboskoplys og reflekterende bånd.Selvom det er rigtigt at leve et liv, er livet kun andet.Sikkerheden skal sættes i højsædet, og nu er det ulovligt at køre med træthed, så hvis du er træt, så tag et hvil.Du vil ikke kunne tjene penge.Livet er mere værdifuldt.Jeg ved ikke om alle har ret.Hvad synes du om dette?

 

Mere produktinformation, du kan komme til at besøge vores hjemmeside:

https://www.erbiumtechnology.com/

E-mail:devin@erbiumtechnology.com

WhatsApp: +86-18113047438

Fax: +86-2887897578

Tilføj: No.23, Chaoyang road, Xihe street, Longquanyi distrcit, Chengdu, 610107, Kina.


Opdateringstid: 01-04-2022